Tilburg Culinair

Opdrachtgever: Stichting Tilburg Culinair
Datum: september 2017
Wat: Culinaire event met meer dan 7.500 bezoekers over 4 dagen, waarbij 10 lokale toonaangevende restaurateurs uit Tilburg en omgeving zich presenteren. Gedurende de avonden wordt het eea afgewisseld met mooie lineup van verschillende artiesten.
Opdracht: eindverantwoordelijk voor de algehele coördinatie van het event. Met als focus punten, opbouw barlocaties en logistiek achter de schermen, aansturen 35 man horecapersoneel, drankbevoorrading barren restaurateurs.
Resultaat: hoog serviceniveau neergezet, waarbij de restaurateurs bijzonder tevreden waren over de proactieve en goeie communicatie en bevoorrading. Ondanks dat het voor de eerste jaar op een nieuwe locatie was en er veel logistieke uitdagingen waren was de organisatie zeer tevreden over het verloop van het event.

'Luc heeft onze verwachtingen overtroffen door een zeer succesvol event neer te zetten, ondanks de korte voorbereidingstijd en alle logistieke uitdagingen. Door zijn open, hands-on en professionele houding gaan we in de toekomst zeker weer van zijn diensten gebruik maken’ 

Joris Verhoof, Tilburg Culinaire